Aveți nevoie de serviciile noastre?

Colaborările pe care le avem sunt pe termen lung și se bazează pe încredere, seriozitate și profesionalism. Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebare aveți și nu ezitați să ne contactați oricând intervine o problemă pentru care noi suntem autorizați.

 

Memorați datele noastre de contact iar noi vă vom ajuta cu drag în orice situatie și la orice solicitare, NON-STOP . Vă mulțumim!

 

GARANȚIA CALITĂȚII ★★★

Date de contact

Oricând și la orice oră aveți o urgență, contactați-ne! Suntem aproape NON-STOP pe teren și ajutăm pe toți cei care au nevoie de serviciile noastre. Avem 100% recomandări pozitive și mai mult de atât, în fiecare lună semnăm noi contracte cu firme foarte mari. Echipa RGCI prezintă încedere și vă oferă servicii profesionale, la prețuri competitive!

Adresa: Bucuresti

Telefon: +4 0769 189 583

Email: office@thermoinstal.ro

COLABORĂRI

Lucrăm pentru firme importante din toată România, pentru ceea ce privește întreținerea și mentenanța instalațiilor de climatizare (AC, chillere, rooftop), instalațiilor sanitare și termice. Datorită intervențiilor și situațiilor inedite de pe teren pe care le-am avut până în acest moment,  echipa noastră de tehnicieni și ingineri, este foarte bine pregatită să facă față cu brio oricărei situații care ar putea interveni pe parcursul unei lucrări.

 

Suntem foarte pasionați de ceea ce facem și suntem conștienți că de rezultatul muncii noastre, depind mii de oameni. Știm sigur că suntem printre cei mai buni din acest domeniu și că vom deveni o companie de top la nivel național, în perioada următoare.

 

Colaborăm cu firme importante din ROMÂNIA și din străinătate și oferim servicii de cea mai bună calitate! De fiecare dată când aveți nevoie de un specialist pentru: instalații termice, instalații de climatizare, instalații sanitare, apelați la RGCI THERMO INSTAL! Ne implicăm la fiecare lucrare și facem tot posibilul să remediem urgențele foarte rapid. Indiferent de orașul în care vă aflați, ne deplasăm atât pentru intervenție cât și pentru mentenanță. Avem atât colaborări pe termen lung cât și colaborări de tip: urgențe.  Companii din România dar și din străinătate recomandă serviciile noastre!

Aveți nevoie de serviciile noastre?

+4 0769 189 583

office@thermoinstal.ro

Suntem disponibili NON-STOP pentru urgențe.
Call Now ButtonSUNĂ ACUM: +4 0769 189 583