Pompe de caldura

AER AER – AER APA – SISTEME VRV

partener de incredere pentru service-ul pompelor de caldura ARISTON

Vanzare – Instalare – Mentenanta (Garantie & Extragarantie) Pompe de caldura ARISTON

 

Ce sunt pompele de caldura?

Pompele de caldura sunt sisteme avansate si de ultima generatie, folosite la incalzirea apei sau a locuintei dar si la racirea locuintei, fiind avantajoase pentru orice sezon. Pompele de caldura au un consum redus de energie electrica, fata de sistemele clasice de incalzire-racire care functioneaza pe curent electric. Vestea excelenta este aceea ca la temperaturi de -20 de grade, pompele de caldura inteligente au rezistente speciale care compenseaza necesarul de caldura ➜ Daca intentionezi sa schimbi actualul sistem de incalzire a aerului si a apei din locuinta ta cu o pompa de caldura, sau daca ai deja montata o pompa de caldura si ai nevoie de servicii de mentenanta, noi iti putem fi de folos!


Contacteaza-ne oricand, NON-STOP


 

Cum functioneaza pompele de caldura?

Incalzirea casei prin intermediul pompelor de caldura are la baza: alimentarea cu energie termica din aer, deci cu energie externa, inepuizabila. Prin sistemul pompelor de caldura circula un agent frigorific care, prin variatia presiunii acestuia, se produce energia termica necesara pentru locuinta. Pompele de caldura sunt potrivite in orice tip de cladiri, de orice dimensiune.

 

Pompele de caldura ofera o alternativa eficienta din punct de vedere energetic la centralele termice si la aparatele de aer conditionat. Pompele de caldura folosesc curentul electric pentru a transfera caldura dintr-un spatiu rece intr-un spatiu cald, cu ajutorul unui agent termic (freon).

 

In timpul sezonului rece, pompele de caldura transfera caldura din exteriorul racoros in casa. In timpul sezonului cald, pompele de caldura transfera caldura din casa ta in exterior. Deoarece pompele de caldura de fapt transfera caldura, decat sa o genereze.

 

 


Ai nevoie de service pentru pompe de caldura?


 

Tipuri de pompe de caldura

Exista trei tipuri principale de pompe de caldura:

 • pompe de caldura aer-aer
 • pompe de caldura cu sursa de apa (apa – apa, aer – apa)
 • pompe de caldura geotermale (sol – apa)

Acestea colecteaza caldura din aer, apa sau sol din afara casei si o concentreaza pentru a fi utilizata in interior.

 

Reparatii pompe de caldura Bucuresti

RGCI Thermo Instal este o companie ce va ofera solutii complete pentru reparatiii pompe de caldura. Sediul principal este in Bucuresti, insa activitatea de reparatii si mentenanta pentru pompele de caldura o desfasuram la nivel national. Avem echipe de tehnicieni calificati si pregatiti sa proiecteze, contruiasca si intretina de la zero orice tip de instalatie de incalzire sau de racire pe baza de pompe de caldura, pentru: locuinte, spatii comerciale, cladiri de mari dimensiuni sau depozite.

 

Suntem partener autorizat ARISTON pentru pompe de caldura inteligente

Fie ca vorbim despre pompe pentru incalzirea casei sau pentru incalzirea apei, pompele de caldura ARISTON folosesc o tehnologie de ultima generatie pentru o utilizare usoara, in orice conditii. Pompele de caldura inteligente asigura nu doar incalzirea, ci si racirea ambientului interior, reprezentand sisteme performante si avantajoase pentru orice sezon. Unele includ si un rezervor pentru apa, altele au posibiltatea de a fi conectate la un astfel de produs, in cazul in care doresti un sistem complet de incalzire prin pompa de caldura aer-apa.

 

Pompele de caldura ARISTON sunt eficiente si inteligente

Functiile multiple asigura o eficienta sporita si un comportament adaptativ in functie de conditiile de mediu. La pompele de caldura ARISTON, poti avea un control absolut asupra temperaturii de oriunde te-ai afla, dar si pentru programarea acesteia. Avand in vedere tehnologia care utilizeaza alimentarea cu aer a acestor pompe de caldura produse de ARISTON, este important sa descoperi care este coeficientul de performanta si care model va satisface cel mai eficient nevoile tale. Pentru acest lucru, contacteaza acum echipa RGCI THERMO INSTAL si afla toate detaliile importante!

 


Mentenanta pompe de caldura Bucuresti


RGCI Thermo Instal este un partener de incredere si iti ofera:

 • vanzari pompe de caldura
 • montaj & instalare pompe de caldura
 • reparatii pompe de caldura
 • mentenanta pompe de caldura
 • service pentru pompe de caldura

 

Ce probleme pot avea pompele de caldura?

 • cand sistemul functioneaza, nu se incalzeste / raceste in locuinta
 • agentul termic nu aer temperatura optima de functionare
 • pompa de caldura nu porneste
 • pompa de caldura nu functioneaza in parametri normali
 • daca pompa de caldura este instalata pe trifazic, se intrerupe (pica – cade) una dintre faze
 • apare eroare pe displayul pompei de caldura
 • compresorul este blocat
 • defectiuni senzori: senzorul nu este conectat sau este defect
 • decongelare nereusita (degivrare)
 • avarii si coduri de eroare afisate

OFERIM GARANȚIA CALITĂȚII ★★★

100% SERVICII PROFESIONALE


Recomandarile clientilor

suntem 100% dedicati afacerii noastre si reusim sa implinim toate cerintele clientilor


ai ajuns in aceasta pagina, fiindca ai cautat: pompe de caldura, pompe de caldura aer apa, pompe de caldura aer aer, pompe de caldura apa apa, pompe de caldura bucuresti, pompe de caldura ilfov, instalari pompe de caldura

Aveți nevoie de serviciile noastre?

Suntem disponibili NON-STOP pentru urgențe.
WhatsApp Mesaj ➜ WhatsApp