RGCI THERMO INSTAL

Companie de construcții specializată în execuția de instalații HVAC:

  • instalații termice;
  • instalații de climatizare;
  • instalații sanitare;

Societate înființată în anul 2016.

 

Suntem o firmă plătitoare de TVA, cu toate plățile efectuate către Stat fără nici un fel de întârzieri.

 

Seriozitatea și profesionalismul ne caracterizează în proporție de 100%.

 

Toate colaborările noastre sunt pe termen lung și facem tot posibilul ca intervențiile pe care le avem de efectuat, să fie realizate în cel mai scurt timp, indiferent de orașul în care le desfășurăm.

 

Echipa noastră este formată dintr-un colectiv cu o îndelungată experiență în această arie de activitate, ingineri și tehnicieni, adevărați experți în domeniul instalațiilor de climatizare și sanitare.

Oferim o gamă variată de servicii, de la proiectare și consultanță, până la antemăsurători și eliberare devize, oferind mereu cel mai bun raport calitate preț pentru proiectele dumneavoastră.

OFERIM GARANȚIA CALITĂȚII 

★★★

100% SERVICII PROFESIONALE

COLABORĂRI

Lucrăm pentru firme importante din toată România, pentru ceea ce privește întreținerea și mentenanța instalațiilor de climatizare (AC, chillere, rooftop), instalațiilor sanitare și termice. Datorită intervențiilor și situațiilor inedite de pe teren pe care le-am avut până în acest moment,  echipa noastră de tehnicieni și ingineri, este foarte bine pregatită să facă față cu brio oricărei situații care ar putea interveni pe parcursul unei lucrări.

 

Suntem foarte pasionați de ceea ce facem și suntem conștienți că de rezultatul muncii noastre, depind mii de oameni. Știm sigur că suntem printre cei mai buni din acest domeniu și că vom deveni o companie de top la nivel național, în perioada următoare.

 

Fiecare etapă a lucrării este executată cu o mare atenție la detalii, folosind materiale de cea mai bună calitate, dar și cu rapiditate si eficiență, astfel încât să fie respectate termenele de execuție, iar dumneavoastră să vă bucurați în cel mai scurt timp, de instalații sigure și rezistente trecerii timpului.

 

Colaborăm cu firme importante din ROMÂNIA și din străinătate și oferim servicii de cea mai bună calitate! De fiecare dată când aveți nevoie de un specialist pentru: instalații termice, instalații de climatizare, instalații sanitare, apelați la RGCI THERMO INSTAL! Ne implicăm la fiecare lucrare și facem tot posibilul să remediem urgențele foarte rapid. Indiferent de orașul în care vă aflați, ne deplasăm atât pentru intervenție cât și pentru mentenanță. Avem atât colaborări pe termen lung cât și colaborări de tip: urgențe.  Companii din România dar și din străinătate recomandă serviciile noastre!

Hoteluri & Pensiuni

efectuăm servicii de montaj – întreținere – mentenanță

pentru instalații sanitare – termice & climatizare pentru Hoteluri – Restaurante – Pensiuni

Zan-hotel-voinesa

Aveți nevoie de serviciile noastre?

Suntem disponibili NON-STOP pentru urgențe.
WhatsApp Mesaj ➜ WhatsApp