SERVICE REPARATII POMPE DE CALDURA HITACHI

Pompa de caldura Hitachi Yutaki – Pompa de caldura aer-apa de tip Split

ECONOMII LA CONSUMUL DE ENERGIE DE PANA LA 70%

MAI MULTA ENERGIE, MAI PUTIN CURENT CONSUMAT


RGCI Thermo Instal ✦ profesionalism & performanta


Hitachi este o companie cu peste 80 de ani de experienta, si ofera o gama variata de solutii de racire si incalzire, pentru gospodarii si intreprinderi.

HITACHI inoveaza in mod constant sistemele, devenind din ce in ce mai eficiente.

Reparatii Pompe de caldura Hitachi – Yutaki

RGCI Thermo Instal – va ofera servicii de reparatii & mentenanta periodica, pentru pompele de caldura Hitachi – Yutaki sau pentru orice alta tip de pompe de caldura Hitachi! Suntem service AUTORIZAT HITACHI si ne indeplinim atributiile cu profesionalism si rapiditate! Ne deplasam oriunde pe teritoriul Romaniei si remediem in cel mai scurt timp, orice problema ar putea sa apara la sistemul dvs. de pompe de caldura!

Pompele Hitachi Yutaki – un sistem de climatizare eficient

Cea mai buna solutie pentru incalzire, racire si apa calda menajera. Folosind energie regenerabila precum aerul, pompele de caldura Yutaki aer-apa, genereaza economii mari de energie avand un impact redus asupra mediului inconjurator.

Fiind unele dintre cele mai bune sisteme de incalzire potrivite pentru toate tipurile de case, pompele de caldura aer-apa pot genera o cantitate importanta de energie absorbind o cantitate minima de curent electric.

Gama Yutaki a fost complet reproiectata pentru a obtine economii mai mari la factura de incalzire, precum si pentru o instalare si o intretinere usoara.

Veti face economii semnificative in ceea ce priveste consumul de energie chiar si pe timpul iernii! Yutaki absoarbe caldura prezenta in aerul exterior, pentru a o transforma in energie utila pentru incalzire. In modul de functionare de racire, absoarbe caldura aerului interior si o elimina in exterior. In acest mod, se obtin economi semnificative de energie.


Contacteaza-ne oricand, NON-STOP


Gama de pompe de caldura Yutaki este compusa din cinci produse:

  • Yutaki S (temperatura redusa – Split)
  • Yutaki S Combi (temperatura redusa – Split – boiler integrat)
  • Yutaki S80 (temperatura ridicata a apei, pana la 80 de grade)
  • Yutaki M (temperatura ridicata a apei, pana la 55 de grade – Monobloc)
  • Yutaki T (doar apa calda)

 

Pompa de caldura Yutaki utilizeaza energia din aerul exterior si o transforma in caldura utilizabila. Acest lucru se realizeaza prin intermediul unui proces de racire si a unui ciclu de condensare a vaporilor, lucruri care par foarte complicate, dar care in esenta sunt identice cu modul de functionare al unui frigider, insa in sens invers.

 

Aceste cinci produse sunt furnizate cu o gama de puteri, care pornesc de la 4,3 kW si ajung pana la 24 kW. Temperaturile apei variaza intre 30ºC si 80ºC.


Reparatii pompe de caldura HITACHI


Reparatii pompe de caldura HITACHI

Echipa noastra se poate deplasa foarte rapid, acolo unde aveti nevoie! Indiferent de localitate: Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta, Brasov, Pitesti, Ploiesti si indiferent de modelul de pompa de caldura pe care il aveti instalat, noi va ajutam cu remedierea defectiunilor! De asemenea, RGCI Thermo Instal, va ofera inclusiv servicii de: vanzare, instalare si mentenanta pentru pompe de caldura marca HITACHI.

Pompele de caldura Yutaki – Hitachi

Yutaki poate fi conectata la orice tip de unitati terminale, cum ar fi incalzirea prin pardoseala, calorifere sau ventiloconvectoare. Combinatia cu alte sisteme precum cazanul, panourile solare sau piscina este, de asemenea, usor de realizat, deoarece toate comenzile sunt incorporate in Hitachi. Chiar si pe timpul iernii, Yutaki absoarbe caldura prezenta in aerul exterior, pentru a o transforma in energie utila pentru incalzire. In modul de functionare de racire, absoarbe caldura aerului interior si o elimina in exterior. In acest mod, se obtin economi semnificative de energie.

Pompele de caldura Hitachi, aer-apa, transforma energia din aerul exterior in caldura, oferind confort perfect in casa si reducand consumul de energie. Yutaki S si Yutaki SCombi raspund tuturor nevoilor dvs. de incalzire, racire sau apa calda menajera.


Service pompe de caldura HITACHIRecomandarile clientilor

suntem 100% dedicati afacerii noastre si reusim sa implinim toate cerintele clientilor


reparatii pompe de caldura hitachi, service pompe de caldura hitachi, mentenanta pompe de caldura hitachi, service autorizat hitachi

Aveți nevoie de serviciile noastre?

Suntem disponibili NON-STOP pentru urgențe.
WhatsApp Mesaj ➜ WhatsApp